Listaa kaikki tuotteet  Taide ja musiikki  Historia, kulttuuri ja maantiede
   UutuudetTervetuloa Kirjapalvelu.fi kotisivuille.

Tutustu ja tilaa suurteoksia ja arvokirjoja. Teokset toimitetaan kustantajan varastosta. Kirjat maksetaan suoraan kustantajalle.
Tilaamalla nyt heti, saat ylimääräisenä lisäetuna Kampanjatilaajaetukirjan ilmaiseksi. Katso Kampanjatilaajaedut. Huom! Kampanjaetu vain kirjapalvelu.fi tilaajille. Kampanjatilaajaedut:
Kirjapalvelu.fi tilaajana voit valita ylimääräisen kampanjatilaajaedun. Katso kampanjaetulista tästä!
 Kirjaudu asiakkaaksi:
Kirjaudu tästä Kirjapalvelu.fi -asiakkaaksi, jolloin saat rahanarvoisia etuja.

 Yhteistyökumppanit:
Tästä linkistä pääset yhteistyökumppaneidemme kotisivulinkkejä sisältävälle sivulle.

 Messut ja tapahtumat:
Tästä linkistä pääset messuja ja tapahtumia sisältävälle sivulle.

 Myydään tontti:
Tontti kaupan upealla paikalla!

Uutuudet

Nyt Kirjapalvelu.fi-tilaajille huippuedulliset tarjoukset!

Huom! Kaikkiin tilauksiin saat ylimääräisenä etuna Kirjapalvelu.fi-tilaajan kampanjaetukirjan ilmaiseksi. Valitse listalta sinulle sopivin kampanjaetu. Kampanjaedut-linkin löydät myös tilaussivulta.

Pommituslentäjät Suomen sodissa 1918-1945
TAMMI

Teos on laaja perusesitys suomalaisista pommituslentäjistä ja koko aselajin kehityksestä 1910ā€“1940-luvuilla. Se on samalla kunnianosoitus kotimaisen pommitusilmailun pioneereille ja lentävälle henkilöstölle.

  


Suomen antiikkiesineet 1-4
WG

Sarja perehdyttää antiikkiesineiden maailmaan laajasti ja perusteellisesti edeten kronologisesti 1500-luvulta 1970-luvulle. Teos esittelee eri aikakausien tyylisuuntia ja esineitä, niiden tekijöitä ja materiaaleja.
Sarja sisältää neljä osaa. Renessanssista rokokoohon -kirjan ohella myös kirja Kustavilaisuudesta empireen on valmis. Seuraavat kaksi osaa Kertaustyylit (mm. uusrenessanssi, uusrokokoo, uusgotiikka) ja Jugendista modernismiin ilmestyvät v. 2006.

  


Pinx. Nykytaide 2-osaa
WG

Pinx-nykytaiteen 2- osaa, kattavat ajallisesti 1900 luvun ja vuosituhannen vaihteen maalaustaidetta suomessa.

Osassa ā€¯Siveltimen vetojaā€¯, esitellään Suomen rakastetuimpia akvarellisteja sekä uuden, abstraktin taiteen ilmaisutapoja ja taiteilijoita, joiden ilmaisussa on maalauksellista voimaa.

Osa ā€¯Tarinan kertojiaā€¯ kattaa ajallisesti maalaustaiteemme viimeisimmät, mielenkiintoiset vuosikymmenet. Tutuksi tulevat mm. pop-taide, naivismi, underground ja postmodernismi. Nykytaiteessa eri taiteenlajit sekoittuvat usein tai taiteilijat risteyttävät sarjakuvia ja antiikin tarinoita.

  


Historian ABC 1-6
WG

Historian ABC 1-6 on ainutlaatuinen teossarja, josta löytyvät tiedot niin menneen maailman kiehtovista imperiumeista kuin nykyisistä mahtimaista tai kriisipesäkkeistä. Sarjassa on yli 700 artikkelia, joista noin 200 käsittelee nykyisiä ja noin 500 kadonneita valtioita.

  

BONNIER
Books Finland
 © 2006 Wicanda Oy | Käyttöehdot | Palaute