Listaa kaikki tuotteet  Taide ja musiikki  Historia, kulttuuri ja maantiede
 Kampanjaedut

« takaisin
 

Voitte valita yhden ylimääräisen kampanjatilaajaedun ilmaiseksi (mahdollisen kustantajan antaman tilaajaedun lisäksi). Valinnan voi kirjata tilauskaavakkeessa olevaan kohtaan: Kampanjatilaajaedut
 

Pinx Nykytaide "Siveltimen vetoja"

Toimituskunta Päätoimittaja Fil.tri.dos Helena Sederholm

Lisäksi: Professori Heikki Hanka, Taidearvostelija, toimittaja Marja-Terttu Kivirinta, Fil. kand. Soili Sinisalo. Fil.tri,dos. Riikka Stewen, Fil.lis Anssi Mäkinen. Kuvatoimittajat Fil.lis. Rakel Kallio ja Fil. maist. Veikko Kallio. Pinx-nykytaide teoksiin ovat lisäksi kirjoittaneet lukuisat taiteen eri alojen asiantuntijat.

Teoksessa "Siveltimen vetoja", esitellään Suomen rakastetuimpia akvarellisteja sekä uuden, abstraktin taiteen ilmaisutapoja ja taiteilijoita, joiden ilmaisussa on maalauksellista voimaa. Monia merkittäviä tekijöitä on esillä mm. Marjatta Hanhijoki, Rafael Wardi, Sam Vanni, Ahti Lavonen, Carolus Encel, Ulla Rantanen, Nina Roos, Jukka Mäkelä, Juhana Blomstedt, Marjatta Tapiola, sekä lukuisia muita taiteilijoita. Teema artikkeleiden lisäksi kerrotaan taiteilijoista, heidän elämästään ja töistään.Pinx Nykytaide "Tarinankertojia"

Toimituskunta Päätoimittaja Fil.tri.dos Helena Sederholm

Lisäksi: Professori Heikki Hanka, Taidearvostelija, toimittaja Marja-Terttu Kivirinta, Fil. kand. Soili Sinisalo. Fil.tri,dos. Riikka Stewen, Fil.lis Anssi Mäkinen. Kuvatoimittajat Fil.lis. Rakel Kallio ja Fil. maist. Veikko Kallio. Pinx-nykytaide teoksiin ovat lisäksi kirjoittaneet lukuisat taiteen eri alojen asiantuntijat.

Teos "Tarinankertojia" Maalaustaide vuosituhannen vaihtuessa, kattaa ajallisesti maalaustaiteemme viimeisimmät vuosikymmenet. Teema–artikkeleissa käsitellään mm. surrealismin vaikutusta maalauksiin, pop-taidetta, naivismia ja 1970 ja 80 lukujen taiteen poliittista luonnetta, josta esimerkkinä vaikkapa underground taide. Viime vuosina maalaustaide on saanut runsaasti vaikutteita sekä taidehistorian suurilta mestareilta että populaarikulttuurin suosikkikuvista. Tämä näkyy mm. kaj Stenvallin ankkamaalauksissa, Jarmo Mäkilän 1980-luvun ironisissa ja Chris af Enehielmin eloisissa hahmoissa.
Tämän aikakauden esiteltäviä taiteilijoita ovat mm. Alpo Jaakkola, Juhani Linnovaara, Kimmo Kaivanto, Esko Tirronen, Leo Lindsten, Alice Kaira, Risto suomi, Hannu Väisänen, Osmo Rauhala, Markus Konttinen, Caroline Pipping, Susanne Gottberg, Marianne Uutinen, Heli Hiltunen, Anu Tuminen sekä Alvar Gullichen ja monet muut nykytaiteilijatTäältä tulee nuoriso 1950-79, WSOYONNEN MAA

Suomi elokuussa 1939, Fin Lectura

Toimittajat Ulla Paavilainen, Sini Sovijärvi. Kirjoittajia mm. Anja Kervanto Nevanlinna, Maria Lähteenmäki, Marko Paavilainen, Jukka Partanen, Lea Pennanen.

Ranskalainen valokuvaaja DENISE BELLON (1902-1999) kuvasi ensisijaisesti ihmistä kaikessa inhimillisyydessään. Yksi Bellonin lukuisista reportaasimatkoistaan toi hänet Suomeen talvisodan kynnyksellä. ONNEN MAA sisältää 140 ennennäkemätöntä ainutlaatuista valokuvaa vuoden 1939 elokuisesta Suomesta. Kuvattavaksi on löytynyt politiikan eliittiä, kuuluisia taiteilijoita ja urheilijoita, sotilaita, suojeluskuntalaisia ja lottia, hyvinvoivia lapsia, työtä tekeviä naisia. Henkilöitä, tapahtumia ja ilmiöitä kuvien takana taustoittavat asiantuntijoiden artikkelit ja monipuoliset kuvatekstit. 168 sivua.


Muistojeni selkosilta

Kirjoittaja palaa mieleenpainuvin tekstein ja valokuvin muistojensa selkosille, Inarin erämaihin ja kalavesille. Hän herkistyy luonnon kauneudelle ja mahtavuudelle, tapaamiensa kullankaivajien ja eränkävijöiden kohtaloille, erämaan lempeydelle ja armottomuudelle. Tieralla jos kellä on kokemusta ja näkemystä kuvaamistaan asioista. Hänen muistojensa perspektiivi ulottuu kauas menneisiin vuosikymmeniin, jolloin Lappi oli aitoa, koskematonta erämaata. Siellä elivät tarinat, vuosisataiset myytit ja mystiikka. Niitä Tiera on tallentanut kynällä ja kameralla. Upea lukuelämys.

Puhuttelevia mustavalko- ja värivalokuvia.
Kirjoittanut Arvo "Tiera" Ruonaniemi
Kustantaja Hipputeos
Koko 155 x 215mm, 184 sivuaPuuveistoa ja sorvausta


170 sivua.
Sulo Hovi, Pentti Pien-Inkeroinen, Painopaikka Gummerus 2006.
Upeasti kuvitettu teos. Suomalaisen puusorvaustaiteen helmiä.
Suomalaista kädentaitoa parhaimmillaan.Michael Schilkin (1900 -1962)

Mikael Schilkin är en av de mest framstående konstkeramikerna i Finland och samtidigt en av de minst kända. Med den här bocken introduceras den stora allmänheten nu för första gången i Schilkins vittomfattande produktion och personalhistoria. I fem innehållsrika artiklar och ett rikligt bildmaterial skildras konstnärens livshistoria, som från en liten by I Ryssland ledde till konstens stjärnhimmel. Läsaren får bekanta sig med hans personliga produktion på Arabias konstavdelning, där han var en av banbrytarna. Största erkännandet fick han för sina uttrycksfulla och skickligt glaserade keramikskulpturer samt för sina offentliga reliefarbeten.Texter: Tuija Tervo, Harri Kalha och Leena Ahtola-Moorhouse
Foto: Katja Hagelstam
134 sidor, storlek 232 x 302
Forlagsaktiebolag W. HagelstamMaittavat Pastat

Pasta on nykyään entistä suositumpaa, puhutaan sitten itämaisista nuudeleista tai laajan italialaisen pastakirjon monista lajeista.
Tämä uusia ideoita antava keittokirja esittelee innoittavan valikoiman pastareseptejä, jotka on kerätty eri puolilta maailmaa ja suunniteltu erityisesti kotikokille.
Valikoimaan kuuluu keittoja, alkupaloja, välipaloja ja kevyitä aterioita, pastaa lihan, kalan ja kanan kanssa ja jopa valikoima herkullisia pastajälkiruokia.
Kaikki reseptit ovat helppoja noudattaa ja niissä käytetaan ihanan tuoreita aineksia.
Painoa on pantu sekä ruokien makuun että ulkonäköön.
Kauniisti toteutettu maittavat Pastat on kattava opas pastaruokien valmistukseen.
256 sivua, koko 168 x 207


Maittavat Uuniruoat

Tämä uusia ideoita virittävä keittokirja esittelee eri puolilta maailmaa kerätyn yli 170 reseptin houkuttelevan kirjon, joka on erityisesti suunniteltu kotikokille.
Kaikkia kirjaan koottuja valmistusohjeita on helppo noudattaa ja niissä käytetään ihastuttavia tuoreita aineksia. Painoa on pantu niin maulle kuin kauniille ulkonäöllekkin.
Viehästävästi toteutettu Maittavat Uuniruoat tarjoaa valikoiman herkullisia ruokia, jotka nostattavat veden kielelle lukemattomilla aterioilla.

- Yli 170 reseptiä sekä kekseliäitä muunnelmia
- Laaja valikoima makeita ja suolaisia ruokia
- Kuvitetut, vaihevaiheelta etenevät ohjeet
- Hyödyllisiä kokin vinkkeja
- Upeat värikuvat kaikista ruoista
256 sivua, koko 168 x 207


Presidentit erämiehinä

P.E. SVINHUFVUD Tarkkakätinen ampuja
Toimittanut Mauri Soikkanen
144 sivua, runsaasti valokuvia.

P.E Svinhufvud, kansan suussa Ukko-Pekka, oli tavallinen suomalainen erämies. Hän metsästi ja kalasti, Ukko-Pekka oli peresidenttinä kansanmies, ja sitä hän oli myös erämiehenä. Tämä lämminhenkinen kirja kertoo presidentti P.E Svinhufvudin siitä puolesta, mikä "virallisissa elämänkerroissa on jäänyt vähemmälle. Ainutlaatuinen kuvitus on peräisin osin yksityiskokoelmista.

ISBN 951-20-4752-7


Paras eräretkeni

Toimittanut Mauri Soikkanen
224 sivua. kuvitus n. 40 valokuvaa.

Jokaisella meistä on unelmansa. Kalamiehellä toive "Suuresta"- metsämiehellä kaipuu unelmien erämaahan, missä on riistaa ja rauhaa. Tässä kirjassa parikymmentä tunnettua erämiestä - metsästäjää ja kalastajaa - kertoo omasta unohtumattomasta eräretkestään.

ISBN 951-20-4806-X

Musa Silver Matka muistoihini

Kirjaksi koonnut Ritva Sievänen-Allen. Kiehtova kuvaus kahden alan pioneerityötä tehneestä suomalaisesta naisesta, hänen aikakaudestaan ja aikalaisistaan. Musa Silveristä tuli 30-luvulla kirkas laulutähti, joka tulkitsi Aidan pääroolin Suomalaisessa oopperassa, konsertoi Saksassa, Unkarissa, Sveitsissä. Voitti kultamitalin Wienin musiikkikilpailussa ja esiintyi ensimmäisenä suomalaisena Rooman kuninkaallisessa oopperassa.

Pyydettiin 1941 suomen pääkonsulinvirastoon Milanoon. Nimettiin 1952 varakonsuliksi ja vuonna 1961 pääkonsuliksi Milanoon. Teoksen henkilögalleriassa vilahtaa kuuluisuuksia, Mannerheimista Mika Waltariin, Timo Mikkilästä Elina Vaaraan, Tapio Wirkkalasta Maila Talvioon. Valokuvaliite 16 sivua.

Koko 150x225 mm, 296 sivua.

ISBN 951-0-20865-5
   

« takaisin
 
BONNIER
Books Finland
 © 2006 Wicanda Oy | Käyttöehdot | Palaute