Listaa kaikki tuotteet  Taide ja musiikki  Historia, kulttuuri ja maantiede
 Tietosanakirjat ja vuosikirjat
« takaisin
FACTUM Uusi tietosanakirja 1-8
18.11.2005 TIEDOTE W+G

Factum-tietosanakirja valmistui


Factum 1-8, Uusi tietosanakirja on kattava hakuteos, josta on hyötyä jokaiselle, esimerkiksi perheissä, joissa on nuoria ja työssäkäyviä, tiedonhaluisia ihmisiä, sanoo Factumin päätoimittaja, FM Juha Honkala (WSOY).
Lukijoilta tullut palaute on ollut rohkaisevaa ja innostunutta ja Factumin moderni taitto ja graafinen ulkoasu ovat jo saaneet suurta kiitosta, hän kertoo.
Factum on suunniteltu nykyihmisen tiedon tarpeisiin, vahvistaa myös sarjan kustantaneen Weilin+Göösin toimitusjohtaja Jaana Korpi. Eikä ihme, sillä Factumin tieto perustuu WSOY:n laajaan tietokantaan, jota päivitetään jatkuvasti.
Kahdeksan aakkosellista osaa ja 70 000 hakusanaa sisältävä teos on kätevä ja luotettava apuväline niin koululaiselle, opiskelijalle kuin työelämässä ahertavallekin.


Artikkelitekstit ovat selkeitä ja tiiviitä ja uusia hakusanoja on tuhansia, tiedon aloista riippuen. Uutta huomiota ovat saaneet mm. viihde, nuorisokulttuuri, uusi tekniikka ja tutkimus sekä talouteen ja yhteiskuntaan liittyvät aiheet.

Visuaalisesti Factum-sarja eroaa täysin kaikista aiemmista tietosanakirjoista. Kuvitus on monipuolista, värikästä ja informatiivista. Esimerkiksi valtioartikkelit kiinnostavat aina ihmisiä ja Factum esittelee ne omina visuaalisina tietokokonaisuuksina, Honkala kertoo. Kaikkien valtioiden perusartikkeleiden lisäksi mukana ovat myös valtioiden liput ja kartat ja esimerkiksi kunnista ovat mukana myös vaakunat.
« takaisin
BONNIER
Books Finland
 © 2006 Wicanda Oy | Käyttöehdot | Palaute