Listaa kaikki tuotteet  Taide ja musiikki  Historia, kulttuuri ja maantiede
 Taide ja musiikki
« takaisin
Taiteen teemat
(Suomalainen maisema LOPPUUNMYYTY)
7.4.2005 TIEDOTE W+G

Taiteen teemat -sarja saa jatkoa v. 2006

Taiteen teemat. Suomalainen maisema on ainutlaatuinen taide- ja keräilyteos, joka tuo taiteen ystävien kotiin korkealaatuista kotimaista taidetta. Vaikka tämä itsenäinen keräilyteos on loppuunmyyty, TAITEEN TEEMAT -sarja saa jatkoa kahtena seuraavana vuonna, jolloin ilmestyvät osat Vierailla mailla (2006) ja Arkinen työ (2007).


Taiteen teemat -sarja on puolestaan ainutkertainen, kolmen suurikokoisen taide- ja keräilyteoksen kokonaisuus, josta ilmestyy yksi osa kerrallaan vuosien 2005-2007 aikana.


Sarjan ensimmäinen teos Suomalainen maisema luo kuvaa suomalaisista taiteilijoista ja heidän tuotannostaan tai erikoistumisestaan. Teemallinen tarkastelu antaa mahdollisuuden esitellä laajasti ja vertailla saman aiheen toteuttajien töitä.

Sarjan ensimmäinen teos Suomalainen maisema on valmis. Se kuvaa nimensä mukaisesti luontoa ja maisemaa eri taiteilijoiden kokemana ja näkemänä. Teos esittelee 58 taiteilijalta yhteensä 130 maalausta. Albert Edelfelt, Akseli Gallen-Kallela, Eero Järnefelt, Werner Holmberg, Pekka Halonen, Ellen Thesleff, Hjalmar Munsterhjelm sekä von Wright -veljekset ja monet muut rakastetut maalarimme ovat saaneet innoituksensa suomalaisesta maisemasta.
« takaisin
BONNIER
Books Finland
 © 2006 Wicanda Oy | Käyttöehdot | Palaute