Listaa kaikki tuotteet  Taide ja musiikki  Historia, kulttuuri ja maantiede
Tilausehdot
Wicanda Oy / Kustantajain Kirjapalvelu.

Toimitusehdot
Tilatut tuotteet toimitetaan postitse. Normaali toimitusaika on n. 1-2 viikkoa. Mikäli lähetyskulut peritään, siitä ilmoitetaan hinta- ja maksuehdoissa. Mikäli Wicanda Oy ei kykene täyttämään sopimusta sen vuoksi, ettei tilattua tavaraa ole saatavilla, on siitä ilmoitettava ostajalle viimeistään 30 päivän kuluttua.

Peruuttaminen
Ostajalla on Kuluttajasuojalain (KSL) 6 luvun 15 pykälän mukaan oikeus peruuttaa tilaus ilmoittamalla siitä Wicanda Oy:lle 14 päivän kuluessa vahvistuksen tai ensimmäisen tuote-erän vastaanottamisesta. Peruuttamisilmoitukseksi katsotaan myös tuotteen palauttaminen. Peruuttamiselle ei tarvita perusteluja tai syitä ja peruuttamisen voi tehdä kirjallisesti tai suullisesti.
14 päivän määräaikaa laskettaessa ei oteta lukuun sitä päivää, jona tilausvahvistus on annettu tai tuote otettu vastaan. Säilyttääkseen peruutusoikeutensa tilaajan on pidettävä tuote vahingoittumattomana (KSL 6 luku 23 §).
Peruuttamisoikeutta ei ole, jos kyseessä on sinetöitynä toimitettu ääni- tai kuvatallenne tai tietokoneohjelma, jonka sinetin kuluttaja on avannut (KLS 6 luku 16 §), tai sähköisessä muodossa toimitettu kirja, jonka toimitus on aloitettu tilaajan suostumuksella ennen peruuttamisajan päättymistä. Peruuttamisoikeutta ei ole myöskään silloin, kun kyseessä on kuluttajan erikseen tilaama, personoitu tuote.

Palauttaminen
Jos tilaaja peruuttaa kaupan, hänen on palautettava tuote kohtuullisen ajan kuluessa postitse Wicanda Oy:lle. Wicanda Oy palauttaa viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteen saatuaan, mitä hinnasta on maksettu.
Postitse toimitettu tuote on peruutustilanteessa palautettava aina asiakaspalautuksena postitse.


« takaisin
BONNIER
Books Finland
 © 2006 Wicanda Oy | Käyttöehdot | Palaute